Bonenkoffie voor elke sportvereniging…

… en altijd een vaste prijs per kopje

Nog lekkerdere koffie bij DAW Schaijk

Bezoekers van DAW Schaijk genieten tijdens de rust of derde helft voortaan nóg meer van hun koffie.

Nieuwe koffiekopjes

Sinds kort serveert DAW de koffie namelijk in gloednieuwe koffiekopjes, gesponsord door Rivez Assurantiën en Risicobeheer. Rivez neemt daarmee het stokje over van Janssen BML, dat enige tijd geleden het klantenbestand overdroeg aan Rivez.

Steentje bijdragen

“Net zoals Janssen BML dragen ook wij het verenigingsleven een warm hart toe. En als onderdeel van de Schaijkse gemeenschap dragen wij natuurlijk graag ons steentje bij”, zeggen accountmanager Frank van den Heuvel en manager Particulier Heidy Bouwmans van het kantoor.

De koffie staat klaar!

Niet alleen in de kantine van DAW maar ook op het kantoor van Rivez in Schaijk, bieden de medewerkers graag een lekker kopje koffie aan. “Of u nu langskomt voor het afsluiten van een verzekering of het melden van een schade, de koffie staat voor u klaar!

Bron: Arena Lokaal

Delen:

Meer berichten

Koffie-zonder-koffie?

“Koffie groeit in tropische gebieden. Elke uitbreiding van de productie gaat ten koste van de regenwouden. Dat moeten we niet willen”, vindt koffieliefhebber David Klingen.

Veel sportclubs worden door sluiting bedreigd vanwege de hoge energielasten.

Sportclubs worden door sluiting bedreigd

Sportclubs worden door sluiting bedreigd Er is zwaar winterweer op komst voor sportverenigingen, zwembaden en sporthallen. Sportclubs worden door sluiting bedreigd door de extreem hoge

Heb je een vraag of opmerking? Verstuur ons een bericht.