Bonenkoffie voor elke sportvereniging…

… en altijd een vaste prijs per kopje

Onze koffiemachines

Hesselink Koffie biedt een groot aantal koffiemachines aan o.a. van Animo, Bravilor, Etna, Eversys, Franke, Jura en WMF. Voor de toepassing speciaal op sportverenigingen hebben wij een keuze gemaakt voor de Etna Dorado en de Franke A300.

Etna Dorado Premium 10

De koffiemachines van ETNA worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hiermee staat ETNA garant voor 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap Dit slimme apparaat zet in een handomdraai een heerlijke kop koffie met een keuze uit vele variaties en specialiteiten. Bijvoorbeeld een cappuccino, wiener melange of latte macchiato. Of een van de andere variaties bereid op basis van koffiebonen, topping en chocolade.  Dit geavanceerde apparaat, met een 10 inch touchscreen,  werkt met een vaste wateraansluiting.

Aantal kopjes

 maximaal 120 per uur

Zettijd

circa 30 seconden

Functionaliteit

–  dubbele  drankenuitgifte
–  a
utomatische reiniging
– energiespaarstand
– e
nergielabel A+

Franke A300

De compacte Franke A300 biedt een zetervaring van topkwaliteit. Dankzij het gebruiksvriendelijke scherm zet u altijd een perfect kopje koffie met een constante kwaliteit. De A300 is ideaal voor de wat grotere sportverenigingen. Franke koffiemachines bieden Zwitserse kwaliteit met vooruitstrevende technologie en een eigentijds design. De A300 is volautomatisch en kan verschillende functies gelijktijdig uitvoeren. Het apparaat heeft een 8 inch touchscreen en werkt zowel via een vaste wateraansluiting als met een waterreservoir.

Aantal kopjes

maximaal 160 per uur

Zettijd

circa 23 seconden

Functionaliteit

– precisiemolen
8 inch touchscreen
– 
volautomatisch
– 
modulair uit te breiden